uk
У Вас 0 товар(ів) у кошику
Сума
0.00 грн.

Умови доставки та оплати

Оплата замовлення здійснюється двома способами:

⚪ Готівковий розрахунок.
При адресній доставці Ви можете оплатити замовлення готівкою кур'єру. Також Ви можете оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні «Нової Пошти» та «Укрпошти».
⚪ Оплата банківською картою.
При оформленні замовлення у Вас є можливість здійснити оплату за допомогою платіжної картки Visa або Mastercard прямо у нас на сайті!
Доставка замовлень клієнтам:

⚪ Відправка замовлень в Донецьку і Луганську області здійснюється тільки в ті населені пункти, де працюють відділення Нової Пошти.
⚪ При замовленні вартість доставки становить суму згідно умов кур’єрської служби.
⚪ Термін доставки може складати від 1 до 5 днів.
⚪ Після оформлення замовлення консультант інтернет-магазину зв'яжеться з Вами для узгодження зручного часу доставки і уточнення адреси. Час роботи консультантів: будні з 10:00 до 19:00.
⚪ Адресна доставка по Україні здійснюється кур'єрськими компаніями і відбувається до дверей офісу або парадного житлового будинку.
⚪ Доставка в відділення «Нової Пошти» та «Укрпошти» здійснюється по всій території України, крім деяких населених пунктів Донецької і Луганської областей.
Прийом товару:

⚪ Всі замовлення, пересилаються нашим інтернет магазином, упаковані в картонну коробку, надійно запечатану.
⚪ При адресній доставці замовлення, будь-ласка, візуально огляньте коробку із замовленням, якщо немає видимих пошкоджень на коробці або скотчі - оплатіть суму замовлення кур'єру.
⚪ У разі пошкодження продукції, відсутність товару або виявленні, браку, повідомте про це за будь-яким телефоном вказаним на сторінці інтернет-магазину.
Заміна бракованого товару:

⚪ При виявленні заводського браку товару, ми обов'язково обміняємо його на товар належної якості.
⚪ Для обміну бракованого товару Вам необхідно зателефонувати за будь-яким телефоном вказаним на сторінці інтернет-магазину і наші співробітники вирішать проблему в найкоротші терміни.
⚪ Зверніть, будь-ласка, увагу, що кур'єр або співробітник відділення «Нової Пошти» не уповноважений давати будь-які консультації щодо товару. Ваші питання Ви можете адресувати консультанту інтернет-магазину.
⚪ Розпаковану коробку із замовленням повернути кур'єру неможливо - всі питання і розбіжності, що стосуються комплектації замовлення, відсутності товару вирішуються з інтернет-магазином, а не з перевізником.

Чотири Сезони

Зброя, набої та все для полювання. Великий асортимент товару від відомих виробників та найнижчі ціни за гарантовану якість! Акції та знижки для наших постійних клієнтів!

Контакти

  • Магазин "Чотири Cезони" та адміністрація
  • 050 376 70 79 | 032 242 24 34
  • lvivgun@gmail.com (пошта для клієнтів)
  • Україна, 79024. м. Львів, вул. Промислова, 53
  • Пн - Пт - 10:00-19:00 | Сб - 10:00-16:00 | Нд - Зачинено